Pojkar U-14
Toppungdom

Katrineholm Cup

Publicerad 2021-06-27 11:58
Nedan hittar ni information kring årets sommarcup. Har ni några ytterligare frågor får ni gärna ta kontakt med Jakob på 0727-014141.

Dagar och tider

Cupen äger rum i Katrineholm den 6-8/8. Vi kommer se till att vara på plats under eftermiddagen/kvällen torsdagen den 5/8. Klockan 10:00 har vi en gemensam samling vid vårt kansli. Behöver man ansluta senare under eftermiddagen/kvällen är det okej att åka upp på egen hand. Samling i Katrineholm sker vid Duveholmhallen. Adressen dit är Västgötagatan 39, 641 36 Katrineholm. Ett par veckor innan det drar igång kommer vi säkerställa så att alla har skjuts.

Boende

Vi bor i en hårdförläggning, vilket innebär att man behöver ha med sig luftmadrass/tältsäng. Vi bor och äter i Duveholmskolan.

Turneringen

Turneringen spelas under fredagen, lördagen och söndagen. Alla lag är garanterade minst fem matcher. Vi kommer spela i en niomanna-turnering. Främst för att vi inte får ihop spelare till två 11-mannalag (vi är för många spelare för ett lag). Men vi ser det också som en spännande värdemätare att få spela mot jämngamla lag, något vi aldrig gör under seriespelet. Dessutom är den spelformen mer tekniskt utmanande och tvingar fram mer beslutsfattande.

Mat

Alla måltider ingår. Måltiderna är enligt följande:

Torsdag: Middag

Fredag: Frukost, lunch och middag

Lördag: Frukost, lunch och middag

Söndag: Frukost och lunch

Spelarna bör ha med sig/köpa mellanmål som man kan äta direkt efter vissa matcher (där vi inte har lunch/middag på schemat). Eventuell specialkost får ni meddela till mig (Jakob). I övrigt finns det inget att tänka på.

Betalning

Kostnaden är 1 275 kr/deltagare. Utöver alla måltider, logi och deltagande i turneringen ingår ett par aktiviteter. Exempelvis en bowlingserie. Alla lagaktiviteter vi genomför i samband med turneringen är inkluderat i priset. Betalningen görs senast den 7/7. Betala via Swish till 0727-014141 och märk betalningen med spelarens namn. Då detta skett på kort varsel har vi överseende med att alla inte kan betala innan sista betaldag. Meddela då oss så löser vi detta på något annat sätt.

Övrig information

Vi ser denna turnering som en rolig upplevelse där man kan spendera mycket tid tillsammans med sina lagkamrater. Samtidigt kommer vi lägga stort fokus på förberedelse och återhämtning så vi kan göra bra prestationer genom hela turneringen. Exempelvis får spelarna inte förtära söt dryck/godis och annat som innehåller större mängder socker under helgen. Utan vi vill att spelarna förbereder sig på samma sätt som inför alla andra matcher (exempelvis seriematcher).

Föräldrar är välkomna att titta på matcherna. Rekommenderade boenden, spelschema och annat kommer publiceras på hemsidan:

https://www.procup.se/cup/cupstartgeneric900_skin0...

Med vänliga hälsningar,

Ledarna, IF Elfsborg U-14


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub