Pojkar 12
Toppungdom

Öbollen - Föräldrarepresentant

Publicerad 2017-06-15 08:11

Hej,

På Öbollen kommer en föräldrarepresentant utses vid varje match för att främja en bra miljö under cupen. Vi uppskattar er medverkan under matcherna så att vi fortsätter ha ett bra rykte som en sportslig förening med rätt attityd och uppförande under matcherna.

Nedan ser ni information om detta från ledningen på Öbollen.

Väl mött,

Ledarna i P12

-------------------------

Först vill vi tacka för att ni deltar i Ö-Bollen Sommar 2017 men framförallt vill vi tacka för Er insats som ledare för våra barn och ungdomar.
Vi vet hur många timmar ni lägger varje vecka på match, träning och planering, ofta helt utan ersättning......
Ni har förmånen att ta hand om det finaste vi har: VÅRA BARN!
Tillsammans har vi en fantastisk möjlighet att visa dem vad idrotten verkligen handlar om: GLÄDJE, GEMENSKAP och att tillsammans arbeta mot kränkningar och utanförskap.

Vår förening har under ledning av SISU och Rädda Barnen deltagit i projektet High Five där vi arbetar med en handlingsplan mot kränkning och utanförskap. Ett led i det här arbetet är att vi har nolltolerans mot kränkningar av domare/medspelare i Ö-Bollen och vi har tagit fram ett par enkla regler för att skapa en härlig stämning under cupen:

*Ledare ska vara klädda i föreningens kläder, var stolta över Er förening!
*Ledare och föräldrarepresentanter hälsar på varandra och domaren innan match.
*Föräldrarepresentanten tilldelas en väst och en enkel broschyr med De tio föräldrabuden som sedan delas ut till lagets föräldrar.
*Självklart tackar vi motståndarna efter matchen!

Tanken är att representanten hjälper er ledare och domaren med att skapa en härlig stämning vid sidan av planen och på detta sätt skapa en gemenskap kring fotbollen. Målet är att vi alla ska ska känna oss som vinnare när cupen avslutas!!!

TACK FÖR ER INSATS, TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

P.s Skicka vidare mailet till föräldrarna i laget.

Öckerö IF/Tävlingsledningen Ö-Bollen


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub