Pojkar 13
Toppungdom

Information angående seriebiljett för ungdomsspelarna

Publicerad 2019-03-11 18:08
Se nedan information gällande seriebiljett för 2019

Information gällande seriebiljetter och biljetterbjudande till alla ungdomslag i IF Elfsborg
Tidigare år har alla ungdomsspelare automatiskt fått en seriebiljett till IF Elfsborg A-lagsmatcher. Vi ser gärna att våra ungdomsspelare går på A-lagets matcher då vi ser det som ett bra utbildningstillfälle. Dock har det varit väldigt låg nyttjandegrad på ungdomssektionens seriebiljetter på sittplats och därför kommer vi att göra om upplägget för i år. Från och med 2019 får man per automatik ingen seriebiljett. Vi delar gärna ut biljetter till våra aktiva spelare, men vi vill att de ska användas. Följande gäller.

Om du som ungdomsspelare önskar en seriebiljett, gör följande:
Maila Eric Sjölin på medlem@elfsborg.se, med en kort motivering om var på arenan du önskar att få en seriebiljett. Många går på matcherna ihop med en förälder eller kompisar osv. Biljetterna är personliga och får bara användas av spelaren i fråga.
På ståplats, Elfsborgsläktaren finns konceptet Unga Elfsborgare där vi samlar unga supportrar i åldern 9-14 år där man hejar på laget gemensamt med andra unga supportrar.


Biljetterbjudande till 1 april, årets hemmapremiär mot Hammarby IF.

I samband med årets första allsvenska match på Borås Arena invigs vår nya familjeläktare på Ålgårdsläktaren. De som gäller är bra platser på långsidan, aktiviteter och närhet till spelarna. Alla ungdomsspelare i IF Elfsborg 8-14 år har möjlighet att bjuda med sina familjer på årets premiär kostnadsfritt. Varje spelare kan önska upp till 4 biljetter för att ta med föräldrar och syskon.

Meddela din tränare hur många biljetter du önskar senast tisdag 26 mars. Biljetterna delas ut vid samling utanför Borås Arena innan matchen, tid meddelas senare.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub